Over De Paauw & FleetRepair

 
13 juli 2017 | door Ted Sluymer

Bakkerij De Paauw kiest FleetRepair schademelding applicatie Bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam heeft voor haar wagenpark gekozen voor de ingebruikname van Albatros, de online applicatie van FleetRepair. Hiermee wordt het schadeherstelproces inzichtelijk en worden eventuele schades sneller afgehandeld. Bakkerij De Paauw bezorgt haar assortiment brood door geheel Nederland aan supermarkten en andere afnemers. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark voor de bevoorrading. Met de ingebruikname van de app van FleetRepair wil De Paauw in geval van schades het hele proces van het herstel en de afwikkeling eenvoudiger maken en versnellen. Het resultaat is een aanzienlijke tijdsbesparing, wat betekent dat transportmiddelen sneller weer ingezet kunnen worden om omzet te genereren.
Welcome back bij AutoKiosk!

AutoKiosk komt officieel 1 september terug als website. De pagina AutoKiosk op NLKiosk leidt vanaf die datum bezoekers direct naar AutoKiosk. De reden is eenvoudig: we publiceerden op NLKiosk iets teveel auto 🙂 De overzichtspagina met autonieuws blijft wel op NLKiosk bestaan. Welkom terug bij AutoKiosk dus. Tot 1 september gebeurt er nog van alles en als er eventjes iets niet werkt, dan weet je waarom! Maar het wordt méér dan de moeite waard.

Volg AutoKiosk op Facebook
Een reactie plaatsen

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten