3 gedachten over “De logische vertragingtactiek van autofabrikanten en de onbeholpen transitie naar elektrische mobiliteit

  1. Electrisch rijden volkomen zinloos. Wat wel zou helpen is diesel afschaffen en benzine betaalbaar maken, zoals nu rond een Euro in Luxemburg en bijvoorbeeld € 1,27 in Frankrijk. I.p.v. die belachelijke prijzen incl. kwartje van Kok voor benzine in Nederland. Ik ben nog steeds tegen de enorme hoop niet afbreekbare accu's vol met lood waar die na afschrijving naar toe gaan? Omdat de acceradius dient te worden verhoogd worden de accu's steeds groter-sterker dus milieu-onvriendelijker. Daarnaast is het uiteraard een politiek spelletje, waar ik niets aan hoef toe te voegen. 

  2. Jammer dat Gerard Bloem zich niet in de materie heeft verdiept voordat hij een reactie plaatst die kant noch wal slaat.

    Alleen al het noemen van lood in de accu van de oplaadbare elektrische auto geeft al aan hoeveel kennis hij heeft opgedaan in deze materie.

Een reactie plaatsen

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten