0620813056 ted@autokiosk.nl
Europcar Autoverhuur Nederland heeft haar assortiment uitgebreid met een zakelijk autodeelproduct van. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid wordt de technologie geleverd door Stapin.
Europcar wil met autodelen haar klanten voorzien van een totaal mobiliteitsoplossing waarmee klanten de totale kosten van het huidige wagenpark kunnen verlagen. Europcar Autoverhuur Nederland, franchisenemer van Europcar Mobility Group en een van de grootste autoverhuurbedrijven van het land, voorziet in de mobiliteitsbehoefte van zowel zakelijke als particuliere klanten. Europcar heeft in Nederland een landelijk dekkend netwerk met 38 vestigingen en een wagenpark dat onder meer bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en trucks.
Europcar gaat bestaande auto’s voorzien van een ‘Stapp.in’ box. Door middel van een slimme planningsmodule kunnen organisaties goed gereguleerde toegang tot de bedrijfsauto’s verlenen. De klant kan middels een app de reservering plaatsen en de auto openen en sluiten. Hierdoor is fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig.
Voorkeur voor Stapp.in
De gebruiksvriendelijkheid van de app speelde voor Europcar een belangrijke rol bij de oriëntatie.
“Het moet vooral flexibeler en eenvoudiger worden”, zegt Marc Beers commercieel directeur van Europcar Nederland. “Het autodeelproduct is voor ons een aanvulling op het huidige assortiment. Hiermee kunnen we klanten voldoen aan de vraag naar totale mobiliteit waarmee zij de totale kosten van het wagenpark omlaag kunnen brengen. Daarnaast verhoogt het bij bedrijven de interne flexibiliteit en draagt het bij aan duurzaamheid. Via de Stapp.in app is het mogelijk om het zakelijk account ook privé te gebruiken, hiermee kunnen organisatie de auto’s buiten kantoortijden ook beschikbaar stellen voor privé gebruik.”
Autodeeltechniek
De auto wordt uitgerust door een slimme Smartbox die geleverd worden door Vecore, leverancier van voertuigdeel- en beheertechniek. De Stapp.in app zorgt er ook voor dat de schades en risico’s voor de gebruiker afgedekt zijn. Voorzien is van een slimme planningstool en Via de Stapp.in app hebben gebruikers toegang tot de planningsmodule waardoor de toegang goed gereguleerd wordt en auto’s optimaal benut worden. Ook kan via de app de auto geopend en gesloten worden waardoor fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig is.
Overige partners
Naast Stapp.in is ook Vecore betrokken bij het leveren van het autodeelconcept. Vecore levert de voertuigdeel- en beheertechniek.

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten