Menu Sluiten

Natuurlijk ben ik blij dat op korte afstand van mijn huis twee snelladers van Fastned staan geparkeerd. Da's verdraaid handig, maar snelladers staan overal en ze komen steeds dichterbij. Waar het om gaat, is dat je dagelijks perfect uit de voeten kunt met zo'n Nissan LEAF. Vragen die niet langer een rol spelen zijn: kun je komen waar je wilt?, is laden lastig en kost dat domweg meer tijd dan ik er voor over heb? Maak je geen zorgen over de auto, maak je maar zorgen over je eigen instelling, je mening over elektrische auto's, misschien wel je antipathie voor die dingen. Mag ik je uit de droom halen?

Dit dossier wordt permanent geactualiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten