Menu Sluiten

Aan de buitenkant was de LEAF 2 nog helemaal ingepakt met stukken dekzeil en een bonte zwart-witte camouflage, maar dat weerhield een attent nieuwsgierig aapje er niet van om een foto te knippen die heel aardige info bevat. Kijk maar eens goed naar deze elektrische auto van Nissan die op 6 september wordt geïntroduceerd. Wat is het geval?

Op de foto zie je dat de LEAF nog 265 kilometer kan rijden en dat de batterij voor 99 procent is geladen. Voor een kenner kat-in-het-elektrische-bakkie. Nissan laat de nieuwe LEAF rondrijden met een 40 kW batterij. Waarschijnlijk dezelfde als waarmee de ZOE rondrijdt. Wat je dan direct mag concluderen is dat de schil van de batterij het ook mogelijk maakt om de 60 kW batterij te monteren waarmee al eerder werd getest. Daarmee komt de LEAF 2 beduidend boven de 300 kilometer per lading uit en, zucht..., dan is toch alles zoals het moet zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten