Menu Sluiten

Vroeg of laat komt alles wat ooit blik was in een automuseum. Zelfs de meest lullige doorsnee-auto ontkwam er niet aan. Met de komst van het almachtige internet is er veel digitaal te vinden en je hoeft er geen kilometers voor af te leggen om de meest mooie dingen op je scherm te zien.

Het meest handige binnen een website is eigenlijk de keuze van de categorie. Ben je geïnteresseerd in Citroën, dan krijg je alles van Citroën. Of Mazda of Rolls-Royce. En dan is er natuurlijk ook nog het zoekvak waarmee je snel kunt vinden wat je zoekt. Als dat er is natuurlijk.

In het AutoKiosk AutoMuseum vind je materiaal van ooit tot nu. Over een jaar is toch alles achterhaald.

Op Facebook heeft het AutoKiosk AutoMuseum een aantal volgers. De postings lopen niet in de pas met de website, maar dat is ook niet noodzakelijk. Het is leuk om te volgen in elk geval.

Downloaden

Je mag vrijwel alles downloaden wat je tegenkomt. Op brochures van autofabrikanten zit geen copyright. Dus laat je niet tegenhouden als je iets leuk ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten