Menu Sluiten

Tesla Model 3 productiemodel behoorlijk aangepast, maar van de neus is nog weinig te zien

 

12 juli 2017 | door Ted Sluymer

Tesla Model 3 voorloper en uiteindelijk productiemodel

Dat Tesla nog altijd geen volwassen autofabrikant is, mag je Elon Musk en kompanen niet kwalijk nemen. Er komt heel wat bij kijken en een tas met Paypal-geld is wel handig, maar je kunt er geen volmaakte auto mee uit de hoed toveren. Volmaakt is Tesla's nieuwste Model 3 dan ook zeker niet. Het profiel van de voorproductie lijkt inmiddels aangepast (zie foto), maar de foto's van het front zijn nog allerminst duidelijk. Onderstaande plaat is één van de laatste foto's die Tesla liet zien.

Veel brood valt er nog niet van te bakken. Bij Model S heeft het front een beduidend betere styling. Er is meer rekening gehouden met het feit dat we al een eeuw tegen een grille aankijken. Langzaam moeten we wennen aan een vormgeving zonder die voorziening. Duidelijk is in elk geval dat Tesla nog nat achter de oren is, want dit soort capriolen kom je bij andere premiummerken niet tegen. We wachten af tot het definitieve fotomateriaal op 28 juli a.s. arriveert. Hopen we dan maar.

Volg AutoKiosk op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten