0620813056 ted@autokiosk.nl

In de krant stond een artikel dat Tesla Model S uit 2013 en 2014 aan de lopende band wordt geëxporteerd en dat de subsidies die eerder werden gegeven in het water waren gegooid. Als de auto daadwerkelijk uit Nederland verdwijnt, is dat natuurlijk zo. Dat is jammer en volstrekt onnodig. SelectDrive geeft Tesla occasions een nieuw leven en biedt ze te huur aan. Vanaf 895 euro rijd je in een uiterst luxe, stille, ruime en extreem comfortabele Tesla in de rondte.

Bij dat bedrag is bovendien de stroom inbegrepen, u hoeft alleen maar te rijden. Een Tesla Model S bij SelectDrive huren is, ook nieuw, is vele malen voordeliger dan leasen. Vergeet operational of finance lease, een offerte maakt in één keer duidelijk dat het voordeliger kan. En flexibeler bovendien, want SelectDrive schakelt naadloos over naar de volgende (elektrische) auto. Méér weten? Neem contact op met SelectDrive of vraag een offerte aan via www.selectdrive.nl/offerte

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten