0620813056 ted@autokiosk.nl

2019 hebben we bijna achter de kiezen en iemand vroeg mij wat ik de meest interessante zaken vond. Nu was 2019 niet het jaar dat ik helemaal bij de les was, maar aan één ding viel niet te ontkomen: Tesla Model 3. Het succes in Nederland van deze auto is volstrekt ongekend. Is daarmee het elektrische rijden helemaal doorgebroken? 

Het antwoord is NEE. Daarmee niets ten nadelen van Tesla, maar het veranderen van de autowereld duurt gewoon  iets langer. Het is natuurlijk fascinerend om te zien dat Tesla met één model het grootste deel van de auto-importeurs qua verkoopcijfers tot absolute crisis leidt. Tesla passeert de ene na de andere importeur links en rechts met aantallen waar ze slechts van kunnen dromen.

Gaat dat feestje in 2020 door? Ik gok van wel, maar wel met wat minder gas (…). Tenslotte gaat de bijtelling van 4 naar 8 procent en blijven we Nederlanders. Toch zullen slimmerikken gewoon blijven kiezen voor de Tesla Model 3. De bijtelling is nog altijd stukken minder dan van een ouderwetse brandstofauto. Verder rijdtModel 3 fantastisch en is het de auto van de toekomst die nu al te koop is. Ik zou het wel weten.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten