Welkom in 2019

Het nieuwe jaar 2019 wordt bijzonder. Vooral omdat autofabrikanten heel slim proberen te denken, maar worden getackeld door overheden. Autofabrikanten moeten elektrische auto’s produceren, maar dat willen ze zo lang mogelijk uitstellen. Aan een brandstofauto verdienen ze tenslotte meer dus hou je dat verdienmodel in stand. Gewoon dreigen met werkloosheid, met name in landen als Duitsland en Frankrijk, werkt uitstekend. En áls je dan uiteindelijk met een elektrische auto komt, dan zorg je dat hij duur is en slecht leverbaar. De autofabrikanten zijn heel doelgericht bezig, vraag is alleen hoelang ze het vol gaan houden.

Ik zit er twaalf maanden bovenop en beschrijf de feiten, de omstandigheden en alles wat een rol speelt. Prettig dat er geen commerciële belangen spelen. Op AutoKiosk adverteert er niemand. Objectieve informatie dus en verder zal ik weer heel veel uit mijn auto-archief publiceren. Mooie platen uit de tijd van ooit. Enjoy!

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten