Menu Sluiten

Zwarte Piet is gek op auto’s

En iedereen heeft plezier!

Ja ja, ik weet dat je geen Zwarte Piet meer mag zeggen. Toch vind ik oude plaatjes altijd heel erg leuk, ik durf het zelfs een passie te noemen, vooral als er ergens een autootje op staat. En ja, toevallig laat Zwarte Piet zich ook zien. Wie de collectie aan wil vullen, is welkom. Stuur afbeeldingen van een auto met Zwarte Piet naar redactie@autokiosk.nl 

Mocht iemand van mening zijn dat hij of zij de rechten heeft van een afbeelding, stuur dan even een mailtje naar ted@autokiosk.nl als je daar problemen mee hebt, dan haal ik de prent direct weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Ik doe niets met cookies, maar de EU wil nu eenmaal dat ik meld dat ze zijn ingeschakeld. Klik gewoon op accepteren en kijk lekker rond.

Sluiten